Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vision therapy
         
 


Οι περισσότεροι γονείς επαναπαύονται όταν μετά από μια απλή εξέταση διαπιστωθεί ότι το παιδί τους έχει όραση 10/10 (δέκα δέκατα).
Δυστυχώς αυτή ή φυσιολογική όπτική οξύτητα δεν μας καλύπτει από όλες τις πλευρές και δεν εξασφαλίζει μια ξεκούραστη και αποδοτική όραση.
Στατιστικές έχουν αποκαλύψει ότι παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, αδυναμία συγκέντρωσης, παιδιά που «δεν στρώνονται να διαβάσουν» , κακοί μαθητές, παιδιά με πονοκέφαλους, παιδιά που έχουν τάσεις να απομονώνονται και να μην συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα κλπ έχουν άλλα προβλήματα όρασης , ακόμα και αν η οπτική τους οξύτητα , με ή χωρίς γυαλιά , είναι τέλεια.
                                            
           
Τέτοια προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε ύπαρξη ανεπάρκειας συγκλίσεως, κακής προσαρμογής, εσωφορίας ή εξωφορίας, ακόμη και στραβισμού ή αμβλυωπίας. Δυστυχώς τα παραπάνω προβλήματα δεν λύνονται με την χρήση γυαλιών. Μπορεί να θεραπευτούν μόνο με ειδικές ορθοπτικές ασκήσεις. Οι ασκήσεις αυτές γίνονται, με μεγάλη επιτυχία, στο παιδοοφθαλμολογικό τμήμα του Οφθαλμολογικού κέντρου BioLaser. Με την χρήση ειδικής συσκευής, του συνοπτοφόρου, αλλά και με ειδικά προγράμματα σε computer, καθώς και με ασκήσεις που το παιδί κάνει στο σπίτι του επιτυγχάνουμε τον εντοπισμό και την θεραπεία αυτών των προβλημάτων. Έτσι βλέπουμε πολλά παιδιά να απαλλάσσονται από τα οπτικά τους προβλήματα και έτσι να αλλάζει και η γενικότερη πορεία στο σχολείο ή και στην ενασχόληση με τα σπορ.
 

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο στεγάζεται στην νέα μας διεύθυνση , στην  οδό Καυτατζόγλου 8, 4ος όροφος στα Πατήσια.

Βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος και κοντά στην στάση Κλωναρίδου με τρόλεϊ ή λεωφορείο, στο πάρκο Φιξ στην Πατησίων.

Το Οφθαλμολογικό  ιατρείο δέχεται καθημερινά και Σάββατο, μετά από ραντεβού,  στα τηλέφωνα: 6946738344, 210 2011933

e-mail: vaspap2010@gmail.com
 


Η ομάδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/918447161515375/