Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σπορ και Laser μυωπίας (Lasik , PRK)
         
 
Αθλητισμός και Laser μυωπίας
 
Η χώρα μας , με τις άφθονες παραλίες της και το ήπιο κλίμα της, δίνει την δυνατότητα για κολύμπι, ψάρεμα , καταδύσεις, πόλο , ψαροντούφεκο, γουιντσέρφινγκ κλπ. Από την άλλη, χειμερινά σπορ, όπως το σκι, κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις του νεανικού, ιδιαίτερα, κοινού.
 
             

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τα κατά παράδοση σπορ που ασχολούνται οι συμπατριώτες μας ( ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ)
Στα ιατρεία μας , πληθαίνουν, τα άτομα που προβληματίζονται για το πόσο άβολα αισθάνονται , όταν ασχολούμενοι με τις παραπάνω αθλητικές δραστηριότητες, θαμπώνουν τα γυαλιά οράσεως τους, ή χάνουν τους φακούς επαφής τους.
Όσοι από εμάς πάσχουν από μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό, ( δηλαδή για περίπου 4 εκατομμύρια κατοίκους της χώρας μας), τα γυαλιά ή οι φακοί επαφής που φοράμε, γίνονται πολλές φορές αιτία ενοχλήσεων και συχνά μειονέκτημα μια και ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να επιθυμεί να απαλλαγεί από αυτά. Είτε  για λόγους ασφαλείας, είτε για λόγους προσωπικής αισθητικής και άλλοτε πάλι για την δυνατότητα συμμετοχής σε διάφορες δραστηριότητες ( πχ αθλητισμός), ή όσοι για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φορούν γυαλιά ( πχ αεροπόροι, αθλητές, πυροσβέστες, αστυνομικοί κλπ) .
 
               

 Επίσης πολλοί χρήστες φακών επαφής δεν τους ανέχονται πλέον μιας και όλο περισσότερα μάτια εμφανίζουν δυσανεξία και αλλεργίες είτε στους ίδιους τους φακούς , είτε  συνηθέστερα στα χημικά υγρά καθαρισμού.
Ευτυχώς , ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξηθεί τα άτομα που αποφασίζουν να απαλλαχθούν οριστικά από τα γυαλιά τους και τους φακούς επαφής.
 
Είναι πλέον θέμα απόφασης, εφόσον καλύπτετε τις προϋποθέσεις, να κλείσετε ένα ραντεβού στο Οφθαλμολογικό κέντρο BioLaser όπου θα συζητήσουμε, θα σας εξετάσουμε και θα προγραμματίσουμε τον τρόπο που θα απαλλαγείτε οριστικά από τα γυαλιά σας ή τους φακούς επαφής με τον πλέον σίγουρο , σύγχρονο και ασφαλή τρόπο, με την βοήθεια του πιο εξελιγμένου εξοπλισμού διαθλαστικής χειρουργικής .
Είμαστε στην διάθεση σας, σε ένα ανθρώπινο, φιλικό, ιατρικό περιβάλλον να συζητήσουμε μαζί σας και να σας λύσουμε κάθε απορία. Επίσης να σας προτείνουμε ποια μέθοδος ενδείκνυται για την περίπτωσή σας.
 
Για πληροφορίες και ραντεβού με τον Οφθαλμίατρο, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του Οφθαλμολογικού Κέντρου Bio Laser, του Βασίλη Παπαδόπουλου, Χειρουργού Οφθαλμιάτρου, 6946738344, 210 2011933, φαξ: 211 0192839.

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο στεγάζεται στην οδό Καυτατζόγλου 8, 4ος όροφος στα Πατήσια.

Βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος και κοντά στην στάση Κλωναρίδου με τρόλεϊ ή λεωφορείο, στο πάρκο Φιξ στην Πατησίων.

e-mail: vaspap2010@gmail.com
 


Η ομάδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/918447161515375/