Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laser για την θεραπεία του Γλαυκώματος
         
 
Τα laser έχουν βοηθήσει πάρα πολύ την ιατρική κοινότητα και ιδιαίτερα τους οφθαλμιάτρους, στην θεραπευτική αντιμετώπιση πολλών παθήσεων. Μία από αυτές είναι και το Γλαύκωμα. Με την βοήθεια ενός ειδικής κατασκευής Laser, μπορούμε να έχουμε στο οπλοστάσιο μας , ένα ισχυρό όπλο για να καταπολεμήσουμε μία πάθηση , που προσβάλει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό συνανθρώπων μας.
 
Με τρόπο τελείως ανώδυνο και αναίμακτο, χωρίς ενέσεις και χωρίς να κλείνουμε καν το μάτι μετά την θεραπεία, έχουμε την δυνατότητα, σε λίγα λεπτά της ώρας, να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του Γλαυκώματος. Η τεχνική αυτή ονομάζεται τραμπεκουλοπλαστική.  Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε την εκροή του υδατοειδούς υγρού και έτσι βοηθάμε στην καλύτερη ρύθμιση της ενδοφθάλμιας πίεσης .
 
 
                       
 
 
 
Ενδείξεις για τραμπεκουλοπλαστική με laser στην θεραπεία του Γλαυκώματος
 
1.Ασθενείς που δεν ρυθμίζουν ικανοποιητικά με φαρμακευτική αγωγή και ανήκουν στις κατωτέρω κατηγορίες γλαυκώματος:
 
Γλαύκωμα ανοικτής γωνίας, Χρωστικό Γλαύκωμα, Ψευδοαποφολιδωτικό Γλαύκωμα, Αφακικό ή Γλαύκωμα με ενδοφακό, Γλαύκωμα χαμηλής ή φυσιολογικής πίεσης ( σε ορισμένες περιπτώσεις)
 
2. Ασθενείς που η φαρμακευτική αγωγή τους προκαλεί έντονες παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις ( πχ επιπεφυκίτιδες, βλεφαρίτιδες, κερατίτιδες, δερματίτιδες κλπ)
 
3. Ασθενείς που λόγω των συνθηκών ζωής τους δεν επιτρέπει την πειθαρχημένη και αξιόπιστη θεραπεία του γλαυκώματος με φάρμακα ( πχ. Ασθενείς που ζουν μόνοι τους και δεν μπορούν για διάφορους λόγους να βάλουν τις σταγόνες στα μάτια τους, ασθενείς που ζουν σε απομακρυσμένα μέρη χωρίς δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στις ανάγκες της φαρμακευτικής αγωγής κλπ)
 
 
 
Μετά την θεραπευτική εφαρμογή του Laser, ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες.
 
 
 
Στο Οφθαλμολογικό κέντρο BioLaser διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ArgonLaser για την θεραπεία του Γλαυκώματος.
 
Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του Οφθαλμολογικού Κέντρου του Βασίλη Παπαδόπουλου, Χειρουργού Οφθαλμιάτρου-  Bio Laser , 6946738344, 211 0192839 ή στείλτε μας e-mail στο vaspap2010@gmail.com