Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HRT 3 , έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση Γλαυκώματος
         
 
Το HRT 3  (Laser Scanning Tomography) είναι μια υπερσύγχρονη ιατρική συσκευή που χρησιμεύει για την διάγνωση του Γλαυκώματος. Με τις διαρκείς αναβαθμίσεις στο software του HRT 3 επιτυγχάνεται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο έγκαιρα η διάγνωση του Γλαυκώματος. Επίσης με την βελτίωση της ταχύτητας καταγραφής της εξέτασης αποφεύγουμε τα σφάλματα που μπορεί να προκύψουν από τις μικροκινήσεις που γίνονται ακουσίως από τον οφθαλμό του εξεταζόμενου (σακκαδικές κινήσεις).
                            
 
Συγκεκριμένα, η ταχύτητα σάρωσης του οπτικού νεύρου από το HRT 3 , είναι 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
 Ενώ οι ακούσιες σακκαδικές κινήσεις του οφθαλμού γίνονται με ταχύτητα 30-50 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του HRT 3 (Laser Scanning Tomography), που το καθιστά το πλέον έγκυρο έναντι άλλων συσκευών , στην έγκαιρη διάγνωση του Γλαυκώματος.
 
                 
 
Από στατιστικές έρευνες που έχουν γίνει σε μεγάλα Γλαυκωματικά ερευνητικά κέντρα, έχει διαπιστωθεί ότι με την εξέταση HRT 3 μπορεί να έχουμε διάγνωση του Γλαυκώματος , ακόμη και 8 χρόνια πριν εμφανισθούν Γλαυκωματικές βλάβες στα Οπτικά πεδία.
 

Για πληροφορίες και ραντεβού για την εξέταση HRT, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του Οφθαλμολογικού Κέντρου Bio Laser, του Βασίλη Παπαδόπουλου, Χειρουργού Οφθαλμιάτρου , 210 2011933, 6946738344,  fax:211 0192839.

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο στεγάζεται στην οδό Καυτατζόγλου 8, 4ος όροφος στα Πατήσια.

Βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος και κοντά στην στάση Κλωναρίδου με τρόλεϊ ή λεωφορείο, στο πάρκο Φιξ στην Πατησίων.

e-mail: vaspap2010@gmail.com
 


Η ομάδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/918447161515375/