Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οφθαλμολογικό τσεκ απ
         
 

Η φροντίδα της υγείας του οφθαλμού σας αρχίζει με μια κανονική εξέταση ρουτίνας. Επειδή πολλές ασθένειες του οφθαλμού δεν δίνουν προειδοποιητικά συμπτώματα μέχρι να γίνει ανεπανόρθωτη πολλές φορές βλάβη, η απλή κανονική οφθαλμολογική εξέταση , ανά έτος ,είναι  το σημαντικότερο που πρέπει να κάνετε για την φροντίδα των ματιών σας. Η οφθαλμολογική αυτή εξέταση μπορεί να αποκαλύψει καταρράκτη, παθήσεις αμφιβληστροειδούς, γλαύκωμα, αλλοιώσεις ωχράς και βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν παθήσεις όπως ο διαβήτης και η υπέρταση.


Στο ιατρικό κέντρο Bio Laser προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς μας. Με την υπερσύγχρονη, διαρκώς εξελισσόμενη και ανανεούμενη τεχνολογία μας, σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, αναλαμβάνουμε την φροντίδα της καλής υγείας των ματιών σας.


Μόλις έρθετε στο κέντρο μας θα καταγραφεί ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, θα γίνει μέτρηση των βαθμών σας και θα διαπιστωθεί εάν πάσχετε από μυωπία, αστιγματισμό, υπερμετρωπία και πρεσβυωπία ( με την βοήθεια υπερσύγχρονου αυτόματου διαθλασίμετρου). Ακολούθως θα γίνει προσδιορισμός των γυαλιών σας εάν χρειάζεται και αναγραφή της κατάλληλης συνταγής. Θα γίνει μια συνολική εκτίμηση της υγείας του ματιού σας με την βοήθεια βιομικροσκόπησης μέσω σχισμοειδούς λυχνίας και βυθοσκόπηση παρατηρώντας εάν υπάρχουν σημεία καταρράκτη, αλλοιώσεων από διαβήτη , υπέρταση βλαβών του οπτικού νεύρου κλπ. Κατόπιν αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος και με άλλα μηχανήματα θα γίνει μια  αναλυτική ενημέρωση , με απλό και κατανοητό τρόπο, της κατάστασης της όρασης σας και της υγείας των οφθαλμών σας.


Εάν πάσχετε από σακχαρώδη διαβήτη , υπέρταση, καρδιολογικες παθήσεις, αυξημένη χοληστερίνη – τριγλυκερίδια, αρθρίτιδα , θυρεοειδοπάθεια , η όραση σας μπορεί να επηρεαστεί. Η λήψη διαφόρων φαρμάκων μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην όραση σας. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να σας  κινητοποιούν σε πειθαρχημένη παρακολούθηση των ματιών σας σε κανονική βάση.


Εμείς στο ιατρικό κέντρο Βιολέιζερ μπορούμε να διαγνώσουμε και να θεραπεύσουμε τις περισσότερες οφθαλμολογικές παθήσεις , συμπεριλαμβανομένων του γλαυκώματος, διαβήτη, φλεγμονές των ματιών, παθήσεων της ωχράς κηλίδας , της ξηροφθαλμίας, των προβλημάτων από  την μη καλή χρήση φακών επαφής  , για να αναφέρουμε μερικές από αυτές.


Εάν , από την γενική οφθαλμολογική εξέταση , που θα κάνουμε , προκύψει η αναγκαιότητα ενδελεχέστερου  ελέγχου, θα σας ενημερώσουμε για το τι χρειάζεται και πιθανότατα θα τον πραγματοποιήσουμε χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ερχόμενη άλλη φορά.


Επίσης θα σας ενημερώσουμε για την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε  διόρθωση της μυωπίας σας με laser και εάν καλύπτετε τις προϋποθέσεις για αυτό.


Εάν παρατηρήσουμε ενδείξεις για ύπαρξη γενικών προβλημάτων της υγείας σας , θα σας ενημερώσουμε και θα σας παραπέμψουμε στους συνεργάτες αρμόδιους ιατρούς του κέντρου μας άλλων ειδικοτήτων, για τα περαιτέρω (πχ αιματολογικό τσεκ απ , διαβητολογικό έλεγχο, εξετάσεις για υπέρταση , θυρεοειδή κλπ)  .



Για πληροφορίες και ραντεβού με τον Οφθαλμίατρο, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του Οφθαλμολογικού Κέντρου Bio Laser, του Βασίλη Παπαδόπουλου, Χειρουργού Οφθαλμιάτρου  , 6946738344, 210 2011933, 211 0192839.

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο στεγάζεται στην οδό Καυτατζόγλου 8, 4ος όροφος στα Πατήσια.

Βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος και κοντά στην στάση Κλωναρίδου με τρόλεϊ ή λεωφορείο, στο πάρκο Φιξ στην Πατησίων.

e-mail: vaspap2010@gmail.com
 


Η ομάδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/918447161515375/